De Vereniging

Badmintonvereniging Poona Medemblik is al meer dan 40 jaar een begrip in West-Friesland. Iedere donderdagavond staat steevast in het teken van badmintonnen in de Muiter.

De vereniging kent spelers van allerlei niveaus, die door elkaar heen en vooral ook met elkaar spelen. Naast het sportieve karakter draait onze vereniging ook zeker om gezelligheid.

Wij spelen zoals gezegd op de donderdagavond, van 20u tot 22u30.

Voor diegenen die dat op prijs stellen is Eldert aanwezig om training te geven, individueel of in groepjes. Daarbuiten wordt vrij gespeeld, waarbij iedereen met elkaar speelt. Er wordt niet gereserveerd of “afgehangen”.

Gedurende het seizoen worden er verschillende keren toernooitjes georganiseerd om het wedstrijdgevoel wat aan te wakkeren. Hierbij wordt gezorgd dat iedereen evenveel kans maakt om te winnen!

Na de speelavond is de bar regelmatig open om gezellig een drankje (en misschien zelfs een hapje) te doen met zijn allen.